Despre noi

Wednesday, March 28, 2012

Interviu Business Woman Dr. Elena Teodorescu, Aprilie 2012

Se descrie ca fiind un om ambiţios şi perfecţionist, care face cu pasiune meseria de medic. Specializarea aleasă nu a fost una întâmplătoare, iar întâlnirile, de-a lungul carierei, cu câţiva profesionişti au fost hotărâtoare pentru destinul său profesional. Are ca pasiuni designul interior şi florile, ambele găsindu-şi expresia în amenajarea clinicii Donna Medical Center, de care s-a ocupat în exclusivitate. 
Care este conceptul ce se află în spatele Donna Medical Center?
Donna Medical Center este o clinică medicală dedicată sănătăţii femeilor, specializată în diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice. Centrul medical pune la dispoziţia femeilor şapte cabinete de specialitate: ginecologie, endocrinologie, chirurgie, oncologie, medicină internă, homeopatie şi psihologie. De asemenea, printre serviciile medicale oferite se numără şi explorările imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie) şi analizele de laborator.
Echipa de medici de înaltă competenţă asigură cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament şi urmărire post-terapeutică într-un mod personalizat. Cazurile de cancer mamar (şi nu numai) pot fi diagnosticate şi rezolvate cu specialiştii din clinică (imagişti, chirurgi şi oncologi) şi prin colaborări cu alte instituţii medicale din Bucureşti.
Respectul pentru pacient, dorinţa de a minimiza disconfortul şi anxietatea au făcut ca Donna Medical Center să creeze o ambianţă plăcută, tonică şi caldă. Este o poveste cu flori, culori şi dragoste de oameni într-un cadru medical profesional. Donna Medical Center reprezintă pasiune, dăruire, profesionalism şi artă în slujba sănătăţii femeilor. Misiunea noastră este să devenim centrul de excelenţă în domeniul serviciilor de sănătate dedicate sănătăţii femeilor.

Puteţi să ne spuneţi câteva cuvinte despre cariera dumneavoastră?
Sunt managerul clinicii Donna Medical Center, medic primar radiologie şi imagistică medicală, doctor în ştiinţe medicale, cu competenţe în ecografie, imagistica sânului şi management medical. Am absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Bucureşti în anul 1990, apoi am urmat specializarea în Radiologie şi Imagistică Medicală până în anul 1994. Din acel moment au urmat numeroase cursuri şi specializări, atât în ţară, cât şi în străinătate, cele mai multe în domenii precum: ecografie în obstetrică şi ginecologie, imagistica sânului. În anul 2008 am obţinut Doctoratul în Ştiinţe Medicale.
Prima plecare în străinătate pentru studii a fost în 1995, ca urmare a obţinerii unei burse de 3 luni în SUA. Această experienţă m-a marcat profund, iar visul unei clinici medicale private dedicate femeilor a început acolo, acest lucru neexistând în România la acea dată.
Sunt membru fondator al Societăţii de Imagistică a Sânului din România (SISR) şi membru al mai multor asociaţii profesionale româneşti şi internaţionale.

Care ar fi cele mai noi tipuri de investigaţii disponibile în clinica Donna Medical Center?
Ne mândrim cu faptul că putem pune la dispoziţia pacientelor noastre un ecograf ultraperformant, de ultimă generaţie, Hitachi Preirus, cu cea mai nouă şi mai performantă tehnică de sonoelastografie din Bucureşti şi din ţară, utilizată pentru evaluarea ţesuturilor moi – sâni şi glanda tiroidă. Sonoelastografia este o metodă nedureroasă ce poate fi utilizată pentru diagnosticul leziunilor mamare şi tiroidiene, mai exact pentru diferenţierea tumorilor benigne de cele maligne, pe baza diferenţei de elasticitate dintre cele două tipuri de tumori. Am ales acest aparat deoarece compania Hitachi este prima companie care a implementat sonoelastografia în ecografie şi deţine în continuare cea mai performantă şi mai avansată tehnologie în sonoelastografie. Astfel, le oferim pacientelor Donna Medical Center cea mai nouă investigaţie neinvazivă pentru diferenţierea tumorilor benigne de cele maligne, folosită pentru nodulii mamari şi tiroidieni, ce poate să evite o operaţie inutilă sau dimpotrivă, poate să mărească gradul de suspiciune şi să indice o tumoră malignă acolo unde alte metode au dat rezultate negative false!

Care sunt punctele forte ale clinicii Donna Medical Center?
Ultraspecializarea medicilor şi echipa de specialişti pe probleme mamare (imagist, chirurg, oncolog, endocrinolog, psiholog) ce asigură servicii medicale integrate în acest domeniu reprezintă un punct forte!
Considerăm că un avantaj pe care îl deţinem este faptul că Donna Medical Center este o afacere de nişă, acesta ajutându-ne şi în diferenţierea faţă de piaţa centrelor medicale private. Prin asta ne referim la faptul că centrul medical este dedicat exclusiv femeilor, iar toată concepţia, pornind de la serviciile medicale oferite pană la elementele de decor sau de brand, este gândită specific nevoilor acestora. De asemenea, datorită concentrării pe un segment îngust de piaţă, putem oferi cele mai performante servicii medicale prin ultraspecializarea medicilor noştri, dar şi prin aparatura de înaltă performanţă, ce a fost achiziţionată în vederea utilizării pentru depistarea şi monitorizarea afecţiunilor specifice femeilor. Credem că viitorul domeniului medical, dar şi al celorlalte domenii, va fi ultraspecializarea, pentru a putea oferi serviciile de top pe care consumatorul român începe să le caute.
Când vei avea o problemă de sănătate în sfera mamară sau ginecologică şi vei dori să mergi la cel mai bun specialist, îl vei găsi la Donna Medical Center. Iar dacă vrei să faci doar un control de rutină, poţi veni la Donna Medical Center pentru a fi sigură că eşti bine!

Aţi pregătit o surpriză pentru femei în luna martie, este vorba despre două vouchere cadou de Mărţişor; ne puteţi spune mai mult?
Pentru a sărbători Luna Femeii, am lansat două Mărţişoare mai puţin convenţionale, prin care fiecare îşi poate arăta dragostea faţă de femeia importantă din viaţa sa. Mărţişorul are forma unui voucher ce conţine servicii medicale dedicate femeilor. Voucherul este disponibil în două variante: Donna 40 Plus şi Donna 20 Plus, serviciile conţinute fiind în conformitate cu vârsta femeii care urmează să primească cadoul. Voucherul Donna 20 Plus conţine o consultaţie ginecologică, un test Babeş-Papanicolau, o ecografie mamară bilaterală şi o ecografie abdominală, iar voucher-ului Donna 40 Plus i se adaugă o mamografie bilaterală. Cele două produse pot fi cumpărate din sediul clinicii Donna Medical Center sau pot fi comandate prin curier cu livrare în 48 de ore, printr-un telefon prealabil la numărul de telefon al clinicii sau prin email la adresa office@donna-medicalcenter.ro. Preţurile celor două produse sunt de 350 lei pentru Donna 20 Plus, respectiv 450 lei pentru Donna 40 Plus, clienţii putând să beneficieze astfel de un avantaj de 40%.
Controlează-te! Fii sigură că eşti bine!
 
Dr. Elena Claudia Teodorescu
Manager Donna Medical Center
Medic primar radiologie şi imagistică medicală
Doctor în medicină
Membru fondator al Societăţii de Imagistică a Sânului din România
 

No comments:

Post a Comment